Açıldı afişlerine pankartlı cevap! Kapalı mıydı ki?

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yenileme çalışmaları gerçekleştirip düzenlenen bir törenle halkın kullanımına sunduğu Müjdat Gürsu Stadı ile ilgili ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlara 'açıldı' afişleri asması üzerine duruma tepki gösteren vatandaşlar tarafından cevaben o afişlerin altına 'kapalı mıydı ki?' yazılı pankartlar asıldı.


Merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stat ve spor kompleksi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25 Milyon TL olarak açıkladığı bir yatırım bedeli ile 1 yılda tamamladığı yenileme çalışmasının ardından Başkan Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı bir törenle tesis halkın kullanımına sunulmuştu, yakın zamanda gerçekleşen organizasyonun akabinde ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlara “açıldı” afişleri yerleştirildi. Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından o afişlerin altına cevaben “kapalı mıydı ki” yazılı pankartlar asıldı.

Durum ilçede gündem olurken AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da konuyu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Söz konusu paylaşımında Bozoğlu, "Yorumsuz. Vatandaş sormuş söyleyecek çok fazla şey var da bazen bir fotoğraf yeter" ifadelerinde bulundu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını tamamladığı Silivri Müjdat Gürsü Stadı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun ve Başkan Volkan Yılmaz'ın da katıldığı törenle açılmıştı. İşte o görüntüler...