Kadir Topbaş için Silivri'den peş peşe taziye mesajları!

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eski Başkanı Kadir Topbaş, uzun süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz başta olmak üzere ilçedeki bir çok siyasi isim taziye mesajlarını paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eski Başkanı Kadir Topbaş, uzun süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle 76 yaşında hakkın rahmetine kavuştu. Acı haberi alan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden " Geçmiş dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun. " mesajını paylaştı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanımız, Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kadir ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet,makamı âli olsun inşallah.”

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Başkanlarından Kadir Topbaş’a vefatı nedeniyle Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu:

 Kadim şehrimiz İstanbul'da geçmiş dönem belediye başkanlığı yapmış bir süredir de yatmış olduğu  hastanede tedavi gören Sayın Kadir Topbaş'ın ölüm haberi ile derin üzüntü duyduk İstanbul'umuza ve ilçemize değerli hizmetleri olan merhum başkanımıza Allah'tan rahmet Ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas:

“Gönül sahibi, gönül insanı, İstanbul'umuza ve Silivri'mize sayısız hizmetleriyle değer katan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Kadir Topbaş Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler:

Geçmiş dönem İBB Başkanımız Kadir Topbaş'a Allah'tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum... Başımız sağ olsun.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanımız, Kadir Topbaş’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, Topbaş ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun”

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören:

İstanbul’a eşsiz eserler bırakan, uzun yıllar önemli hizmetlere imza atan Kadir Topbaş ağabeyimizin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Makamı Alî, Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Şükriye Akkaya Karakuş:

İstanbul’umuza ve ülkemize güzel hizmetler vermiş olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanımız Kadir Topbaş’ a Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu:

Geçmiş dönem İBB Başkanı Kadir Topbaş'a Allah' tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum.

Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar:

On yıla yakın birlikte çalışma fırsatı bulduğum, geçmiş dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatından derin üzüntü duydum. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum, yaptığı hizmetler ve beyefendiliğiyle hatırlanacaktır.

Haber : Batuhan Güçlü