MHP'li Vekil: "Silivri'de Tarıma İyi Destek Verilse İstanbul'a Yeter"

ABONE OL

MHP İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi'nin sahibi olan Dr. Hayati Arkaz, bugün TBMM'de Silivri ile ilgili yaptığı konuşmada, 'Silivri gıda ve tarım merkezi. Silivri'nin yoğurdu, eti, köftesi, her şeyi ile bugün hem Türkiye'de hem Avrupa'da tanınıyor. Silivri'yi çok severiz biz. Silivri kışın 200 bin nüfuslu, yazın ise hafta içi 600 bin, hafta sonları 1 milyon. İstanbul'un akciğeri, nefes borusu. Denizi de çok temizdir. Silivri olmazsa olmazdır. Eğer Silivri'nin arazisi, tarımı iyi işlense, iyi destek verilse çiftçiye, köylüye Silivri bugün İstanbul'a yeter' ifadelerini kaydetti.


MHP İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi'nin sahibi olan Dr. Hayati Arkaz, bugün TBMM’de Silivri’nin İstanbul için önemi üzerine açıklamalarda bulundu. Doğal güzellikleri hem de tarihi ve kültürel yapısı açısından Silivri’nin büyük bir zenginliğe sahip olduğunu vurgulayan Arkaz, “Eğer Silivri’nin arazisi, tarımı iyi işlense, iyi destek verilse çiftçiye, köylüye Silivri bugün İstanbul’a yeter” sözleri ile dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

Arkaz, şöyle konuştu:

“Silivri gıda ve tarım merkezi. Silivri’nin yoğurdu, eti, köftesi, her şeyi ile bugün hem Türkiye’de hem Avrupa’da tanınıyor. Silivri’yi çok severiz biz. Silivri kışın 200 bin nüfuslu, yazın ise hafta içi 600 bin, hafta sonları 1 milyon. İstanbul’un akciğeri, nefes borusu. Denizi de çok temizdir. Silivri olmazsa olmazdır. Eğer Silivri’nin arazisi, tarımı iyi işlense, iyi destek verilse çiftçiye, köylüye Silivri bugün İstanbul’a yeter.”