Odak Okullarından Silivri SİAD'a Ziyaret

ABONE OL

​​​​​​​Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Genel Müdür Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayça Erkmen, Yabancı Diller Koordinatörü Ayla Sarvan Yanko ve İlkokul Müdürü Zehra Mülküt; Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 
Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Genel Müdür Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayça Erkmen, Yabancı Diller Koordinatörü Ayla Sarvan Yanko ve İlkokul Müdürü Zehra Mülküt ile birlikteSilivri Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne ziyarette bulundu. Odak heyetini, Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Haseski ve Fahrettin Özger karşıladı. 

Görüşmede dünyada yaşanan Covid-19 salgını sürecinde yaşanılan zorluklar, pandemi sürecinin getirdiği olumsuzluklar noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Yazıcı da pandemi sürecinde okulda alınan önlemler ve yeni dönem hazırlıkları hakkında Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’a bilgi verdi.