Pankart muhabbeti yeniden dirildi!

ABONE OL

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu'nun, İBB Meclisi Kasım Ayı 3. Oturumunda, İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a yönelik yapmış olduğu açıklamalarında Yılmaz adına Silivri'de birçok cadde ve sokağa asılan teşekkür pankartlarının belediye tarafından yapıldığını ima etmesinden dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak geçmişi hatırlattı. Önceki dönem CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile ilgili afiş propagandalarını tekrar gündeme getiren Bozoğlu, 'Vatandaş sizi iyi tanır! Yine yeniden çaktınız!' ifadelerini kullandı.

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, İBB Meclisi Kasım Ayı 3. Oturumunda söz alarak, İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Yılmaz adına Silivri’de birçok cadde ve sokağa asılan teşekkür pankartlarının belediye tarafından yapıldığını ima eden Balcıoğlu, “Çözümünüz yok, algı yönetelim diyorsunuz, algıyı da yönetemiyorsunuz!” ifadelerini kullandı.

Balcıoğlu, şunları kaydetti:

“Sokak sakini teşekkür eder mahallelinin haberi yok, taksici teşekkür eder taksicinin haberi yok, bilin bakalım burası neresi? Burası Silivri. Çözümünüz yok, algı yönetelim diyorsunuz, algıyı da yönetemiyorsunuz!”

Balcıoğlu’nun bu açıklamaları İBB Meclis’inde gündem olurken AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Balcıoğlu’na cevaben önceki dönem CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın lehinde yapılan geçmişteki afiş propagandalarını hatırlattı. Bozoğlu; “Dönün bakın tarihe vatandaşa hizmet yapmadan kimin pankart belediyeciliği yaptığının cevabını vatandaş vereli çok geçmedi. Kurumun kursağında hala ekmeği olanların bu kadar çabuk unutması ne üzücü” ifadelerini kullandı.

Bozoğlu ise bunun üzerine şunları söyledi:

“Vatandaş sizi iyi tanır..! Yine yeniden çaktınız.! İşiniz laf geminiz pankart neden mi pankart? Dönün bakın tarihe vatandaşa hizmet yapmadan kimin pankart belediyeciligi yaptığının cevabini vatandaş vereli cok gecmedi kurumun kursağında hala ekmeği olanların bu kadar çabuk unutması ne üzücü bizim yaptığımız asfalta kaldırıma vs bir çok hizmete ne dediniz? Size yaraşır yollar yapıyoruz dediniz onun için sahiplenme işini siz çok iyi bilirsiniz. ne dediniz? Yaşanacak bir kent yapıyoruz dediniz evet sizin vizyonunuzun olduğu yerde yaşanabilecek bir kent olamaz dönüyoruz dolaşıyoruz aynı meseleye geliyoruz sebebi şu sizin vizyonunuzda çevre yok doğa yok insan hayatı hiç yok. Sizin vizyonunuzda temel atmama var sizin vizyonunuzda Haliç’i koruyamama var. Sizin vizyonunuzda deprem bütçesini %65 oranında düşürme var.”