Silivri'deki Öğretmenlere Türk Eğitim-Sen Hakkında Bilgiler Verildi

ABONE OL

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Silivri'deki bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Şube Başkan Yardımcısı Bayram Baran, Silivri İlçe Başkanı Burak Atasoy Yılmaz ile birlikte Yavuz Selim, Abdülezel Paşa, H.Ahmet Saliha Ölçer ve Gümüşyaka İlk/Ortaokullarını ziyarette bulundu. Kurumlarda çalışan öğretmenlerle bir araya gelen Aktan ve beraberindeki heyet, sendikal gündemle alakalı istişarede bulundular.

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, öğretmenler ile yapmış olduğu görüşmeler hakkında şu detayları aktardı:

"Başta, Öğretmenlik Meslek Kanunu hakkında 2005 yılından bu yana ki sendikal duruşumuzu dile getirerek, diğer güncel sendikal konular çerçevesinde Türk Eğitim-Sen olarak çalışmalarımızı anlatıp, eğitim çalışanı arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Kıymetli meslektaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şube başkanlığımız adına teşekkür ediyorum.”

Ziyaret programı hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından noktalandı.