Silivri'ye Polis Özel Harekât Eğitim Merkezi Yapılacak

ABONE OL

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bugün düzenlediği basın toplantısında Silivri'ye ama Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi yapılacağını bu doğrultuda Bakanlık tarafından yerinin tahsis edildiğini açıkladı.

 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1. Hizmet yılı değerlendirme toplantısında Silivri’ye yapılacak yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Yılmaz Silivri’ye Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi ile Jandarma Tabur Komutanlığının yapılacağını söyledi.

Başkan Yılmaz açıklamasında, “Geriye dönük bir yıla baktığımızda esasında Silivri’nin yıllardır bekleyen birçok sorununu çözmüş oluyoruz. Emniyet Müdürlüğü binamız 2 ay sonra bitiyor. Selimpaşa’daki karakol binamız bitiyor. İlçe Jandarma Komutanlığı inamız bitmek üzere. Burada açıklamam ne kadar doğru olur bilmem ama Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi yapılacak Silivri’ye. Bakanlık tarafından yeri tahsis edildi. Cezaevi’nde bazen yaşanan olumsuzluklara hızlı müdahale edebilme adına bir Jandarma Tabur Komutanlığı yapımı da başlayacak” ifadelerini kullandı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ