Koç: "25 yıllık hizmet serüvenini bitirmenin bir bedeli olacak!"

AK Parti geçmiş dönem Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, İstanbul seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Makamları sıçrama tahtası olarak görenler yüzünden İBB Başkanlığı’nın kaybedildiğini ifade eden Koç, “25 yıldır, Atalar yadigarı İstanbul'u her karışına hizmet götürmek suretiyle yönetiyorduk. Sizin yüzünüzden kaybettik!” söylemlerinde bulundu.

Koç: "25 yıllık hizmet serüvenini bitirmenin bir bedeli olacak!"
Editör: Yaz Dostum
18 Eylül 2020 - 17:31 - Güncelleme: 18 Eylül 2020 - 17:33

Koç’un konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarında şunlar kaydedildi:

“Tarih 31 Mart 2019 yerel seçimleri, 45 gün kala Binali Yıldırım Meclis Başkanlığından istifa ediyor ve ertesi gün İstanbul’a geliyor. Bu arada adaylığı kesinleşeli olmuş 100 gün. Herkes dolaşıyor, çalışma yapıyor, adayını anlatıyor. Hatta garip bir şekilde seçmen şunu net ifade ediyor; ‘Recep Tayyip Erdoğan tamam, Ak Partide tamam ama bu defa bir seferliğine oyumuzu İmamoğlu’na vereceğiz.’ diyor. İletiyoruz, söylüyoruz, ne yapıyorsunuz diyoruz yok, duvar konuşuyor bunlar konuşmuyor.

Şşş size bir şey söyleyeyim mi? 25 yıldır, Atalar yadigarı İstanbulu her karışına hizmet götürmek suretiyle yönetiyorduk. Sizin yüzünüzden kaybettik. Makamlarınızı sıçrama tahtası olarak gördüğünüz için böyle oldu. 106.155 yeni üye diye şov yapıyorsunuz ya, onun yerine ( bu çalışmayı yürüten cefakar teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum) o zaman egolarınıza yenilmeden, birilerinin keyfini yapmak yerine 10.615 kişiyi elinizde tutmayı başarsaydınız bugün bunların hiçbirini konuşuyor olmayacaktık. 25 yıllık bir hizmet serüvenini egolarınız yüzünden bitirmenin bir bedeli olacak!”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum