Özkanlı, Resmen Aday! Yönetimini Açıkladı!

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgın hastalığı dolayısıyla Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin seçimli olağan kongresi sürekli ertelenmek durumunda kaldı. Normalleşme süreci kapsamında toplantının tarihi de netlik kazandı. Kongre öncesinde yönetim kurulu başkanlığı görevine talip olduğunu açıklayan Ediz Özkanlı, oluşturduğu yönetim listesini kamuoyunun bilgisine sundu. Dikkatler, 1 Ağustos 2021 (Pazar Günü) gerçekleşecek olan seçimde…

Özkanlı, Resmen Aday! Yönetimini Açıkladı!
Editör: Yaz Dostum
29 Temmuz 2021 - 17:24 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 23:14
Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin 2. Olağan Kongresi, Covid-19 salgın hastalığı dolayısıyla uzun süredir ertelenmek durumunda kalıyordu. Normalleşme süreci kapsamında hükümet yetkililerinin almış olduğu kararlar doğrultunda toplantılara kısıtlı katılımcı şartı ile izin verildi. Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği alınan karara istinaden kongre tarihini netleştirdi. 1 Ağustos 2021 (Pazar Günü) saat 10:00 – 17:00 arası, Silivri Sanayi Sitesi’nin Toplantı Salonu (E-5 Girişi) Mimarsinan Mah. Ahkam Sk. No:6 Silivri/İstanbul adresinde gerçekleşecek olan seçimli kongre için geri sayıma geçildi.

Pandemi öncesi derneğin yönetim kurulu başkanlığı görevine talip olduğunu açıklayan Ediz Özkanlı, oluşturduğu yönetim listesini sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna duyurdu. Özkanlı, konuyla ilgili yapmış olduğu paylaşımında şeffaf bir yönetim anlayışıyla göreve talip olduğunu belirterek tüm avcıları oy kullanmaya davet etti.

Özkanlı’nın belirlediği yönetim kurulu kadrosu şöyle;



Özkanlı’nın dışında yönetime talip olacak başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum