19 Eylül Gaziler Günü Silivri'de Törenle Kutlandı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Gazilik unvanı ve Mareşallik Rütbesi verilişinin yıl dönümü olarak kutlanan Gaziler Günü nedeniyle Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü Silivri'de Törenle Kutlandı
Editör: Yaz Dostum
19 Eylül 2021 - 14:40 - Güncelleme: 19 Eylül 2021 - 15:26
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna şehadeti göze alan ve hayatta alınabilecek en şerefli unvanı kazanan kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü Silivri’de coşkuyla kutlandı.

Törene Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, mülki ve askeri erkan, siyasiler, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gazilerimiz katıldı.

Muharip Gaziler Derneği Silivri Şubesi’nin Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşma neticesinde tamamlanan tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından gazilerimiz onuruna Yelken Restaurant’ta verilen kutlama yemeği programı ile sona erdi.

Haber / Fotoğraflar: Hazal BAŞARAN















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum