3. Bölge Milletvekili Adayı Bulut: Başlıyoruz

CHP’de parlamentoda mücadele edecek isimler kesinleşti. Kılıçdaroğlu'nun son halini verdiği Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilen milletvekili aday listesinin 12. sırasında yer alan Doruk Bulut, Ankara’dan döndü. Bulut yaptığı ilk paylaşımda, “Sorumluluğumuzun ağırlığının farkında olarak cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için, 14 Mayıs'a kadar bıkmadan usanmadan çalışacağız” dedi.

3. Bölge Milletvekili Adayı Bulut: Başlıyoruz
Editör: Yaz Dostum
09 Nisan 2023 - 21:08
CHP, kesin milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti. 28. dönem 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında 3. Bölge’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Doruk Bulut, listede 12. sırada yer aldı.  

“BAŞTA SAYIN GENEL BAŞKANIM OLMAK ÜZERE BU ONURLU GÖREV İÇİN BENİ DESTEKLEYEN TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği ilk paylaşımında şu görüşlere yer verdi:

“Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve partimizin yetkili kurullarınca 28. Dönem TBMM için CHP İstanbul 3. Bölge 12. sıradan Milletvekili adayı gösterildim. Bu onurlu görev için başta sayın Genel başkanım, beni bu süreçte destekleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na, İstanbul İl başkanımız sayın Dr. Canan Kaftancıoğlu’na ve ilçe başkanlarıma, örgüt emekçisi yoldaşlarıma, bugüne gelene kadar adaylık haberimi benden önce sosyal medyada paylaşan aileme ve tüm dostlarıma, telefonla arayarak ve mesaj yazarak kutlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

“DEMOKRASİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN BIKMADAN USANMADAN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Sorumluluğumuzun ağırlığının farkında olarak cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için, 14 Mayıs'a kadar bıkmadan usanmadan çalışacağız.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum