3. Lig'i Penaltılarda Kaçırdık

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu Bölge Birinciliği Müsabakalarında Kartal Bulvarspor ile final karşılaşmasına çıkan Silivrispor, penaltı atışlarında şampiyonluğu elinden kaçırdı. Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda oynanan maçta 3. Lig'e yükselen takım Kartal Bulvarspor oldu.

3. Lig'i Penaltılarda Kaçırdık
Editör: Yaz Dostum
23 Nisan 2022 - 09:07 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 11:50
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu Bölge Birinciliği Müsabakalarında 3. Lig'e yeniden çıkma hayalleri kuran Silivrispor, dün Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda Kartal Bulvarspor ile final karşılaşmasına çıktı. 

İki takımında trübünleri ağzına kadar doldu. KASABA taraftarı İrfan Bozdağ liderliğinde kırmızı-mavili ekibi tezahüratlarıyla yalnız bırakmadı.

Müsabakayı izlemeye gelenler arasında; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Hüseyin Turan ve STK Temsilcileri yer aldı.

PAS HATASI KARTAL BULVARSPOR'A GOL KAZANDIRDI

Fevzi Erdem Akbaş'ın orta hakem olarak görev yaptığı müsabakaya her iki takımda hızlı başladı. Karşılamanın 28'inci dakikasında Engin Gülle'nin klas golü ile birlikte Silivrispor 1-0 öne geçti.  Müsabanın ilk yarısı bu şekilde sona ererken ikinci yarıda Kartal Bulvarspor daha baskılı oynadı. Oyuna sonradan dahil olan Kartal Bulvarsporlu oyuncu Ömer Karahan, Silivrisporlu defans oyuncularının ceza sahasında yaptıkları pas hatasını değerlendirerek 64'üncü dakikada takımını 1-1'lik eşitliğe taşıdı. Maçın 90 dakikası bu şekilde tamamlandı ve karşılaşma penaltı atışlarıyla devam etti. 

PENALTILARDA NEFESLER TUTULDU

Penaltı atışlarında ise tüm nefesler tutuldu ve oyuncular birbirlerine kenetlendi. Atışlar 5-4'lük skor ile tamamlanırken kırmızı-mavili ekip Kartal Bulvarspor'a karşı mağlup duruma düştü. Tüm sezon boyunca büyük bir mücadele örneği sergileyen Silivrisporlu oyuncuları kulüp yöneticileri ve taraftarlar alkışlarıyla tesilli etti.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum