3. Lig için bir adım kaldı

Bölgesel Amatör Lig'den 3.Lig'e yükselme maçlarında mücadele eden Silivrispor, İstanbul Küçükçekmece Sinopspor ile yaptığı eleme müsabakasını 2-1 üstünlükle kazandı. Kımızı-mavili ekip, almış olduğu bu galibiyet ile birlikte Cuma günü Kartal Bulvarspor'a karşı final karşılaşmasına çıkacak.

3. Lig için bir adım kaldı
Editör: Yaz Dostum
20 Nisan 2022 - 21:47
TFF Bölgesel Amatör Ligde Gruplarında şampiyon olan Silivrispor ile Küçükçekmece Sinopspor 3. Ligin kapısını aralamak adına ilk sınavları için Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda oynadıkları maçta Silivrispor ekibi maçı 2-1 kazanarak önemli bir avantaj elde etti.

Müsabakayı izlemeye gelen isimler arasında; Silivri İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis üyesi Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Hüseyin Turan gibi isimler vardı.

KIRAN KIRANA BİR MÜCADELE OLDU

Başlama düdüğünün çalmasının ardından Silivrispor, karşılaşmanın 2. dakikasında Fatih Yorulmaz'ın golüyle 1-0'lık skor ile üstünlüğü elde etti. Karşılıklı baskılar ilk yarıda devam ederken İstanbul Küçükçekmece Sinopspor, 24. dakikada İsmail Taşpınar'ın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına geçildiğinde ise her iki takımda öne geçmek için baskısını arttırdı. Maçın sonlarına doğru eşitlik devam ederken Silivrisporlu oyuncu Deniz Bağla enfes bir gol atarak takımına 2-1'lik skor ile galibiyet kazandırmış oldu.

3. LİG YOLUNDA SON MAÇ

Müsabaka bu şekilde tamamlanırken Silivrispor, almış olduğu bu başarı ile birlikte final müsabakası için adını yazdırmış oldu. Kırmızı mavili ekip, 3. Lig yolunda Cuma günü son kez Kartal Bulvarspor ile karşı karşıya gelecek.

AKGÜN DURU : "SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN"

Müsabaka sonrasında konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, herkesi takıma final mücadelesinde destek olmaya davet ederek şunları söyledi:

"Bugün ALLAHIN izniyle kazandık ve cuma günü büyük final.. Muhteşem taraftarlarımız ve tabiki özellikle kadınlarımız tek ama tek bir boş koltuk bırakmamaya varmısınız? Çünkü; SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum