4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerine Eğitime Destek Platformu'ndan ziyaret

Eğitime Destek Platformu üyeleri, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan ile beraber Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu’nu ziyaret etti.

4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerine Eğitime Destek Platformu'ndan ziyaret
Editör: Yaz Dostum
18 Kasım 2021 - 15:56 - Güncelleme: 18 Kasım 2021 - 16:00
Eğitime Destek Platformu üyeleri ile Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu’na ziyarette bulunarak anasınıfı ve müftülüğün “Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi” kapsamında açtığı Kuran Kursu’nda öğrenim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

Eğitime Destek Platformu üyeleri ve Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan; Kuran Kursu yetkilileri ve öğretmenlerinden okulun çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak, kursun iç ve çevre düzenleme alanlarını yerinde inceledi, fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden, teker teker ilgilenerek sorular soran, miniklerin meraklı sorularını cevaplayan Eğitime Destek Platformu üyeleri, “Sizler için her türlü desteğe hazırız” mesajı verdi.

Kuran Kursu yetkilileri, ziyarete gelen Eğitime Destek Platformu üyeleri ve Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan’ı misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını, her ihtiyaçları olduğunda yanlarında olmasından dolayı da bahtiyar olduklarını ifade ettiler.

Öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden ve başarılar dileyen Platform Üyeleri ve Aslan, sınıfta ve okul önünde çekilen hatıra fotoğrafları sonrası okuldan ayrıldı.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum