ADD Silivri'den ağaçlandırma çağrısı

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi, Silivri’nin ağaçlandırılması için çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ormansız ve ağaçsız toprak vatan değildir!” sözünden hareketle, ADD Silivri Şubesi olarak ilçemizde bir bölgenin ağaçlandırma projesini üstleniyoruz. Derneğimize cüzi bir miktar bağış yaparak bir ağaç sahiplenmek isteyen üyelerimiz Facebook ve Instagram hesaplarımıza mesaj atarak bizlerle iletişime geçebilirler” denildi.

ADD Silivri'den ağaçlandırma çağrısı
Editör: Yaz Dostum
13 Ocak 2021 - 20:13

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi tarafından “ağaçlandırma projesi” ile alakalı yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi ağaçlandırma projesi çok yakında hayata geçiyor! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ormansız ve ağaçsız toprak vatan değildir!” sözünden hareketle, ADD Silivri Şubesi olarak ilçemizde bir bölgenin ağaçlandırma projesini üstleniyoruz. Derneğimize cüzi bir miktar bağış yaparak bir ağaç sahiplenmek isteyen üyelerimiz Facebook ve Instagram hesaplarımıza mesaj atarak bizlerle iletişime geçebilirler.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum