ADD Silivri'nin ağaçlandırma seferberliği başladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi, ağaçlandırma projesini bugün Özel Anadolu Hastanesinin 200 metre yukarısında, Ölçer İnşaat’ın bitişiğinde bulunan alana ilk ağaçları dikerek hayata geçirmeye başladı.

ADD Silivri'nin ağaçlandırma seferberliği başladı
Editör: Yaz Dostum
11 Şubat 2021 - 22:02

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi’nin kısa süre önce duyurduğu ağaçlandırma projesi kapsamında ilk ağaçlar bugün Özel Anadolu Hastanesinin 200 metre yukarısında, Ölçer İnşaat’ın bitişiğinde bulunan alana dikilmeye başlandı.

KARATAŞ: BAHAR AYLARINDA ÇAMLIK ALANIMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şube Başkanı Nigün Karataş, konuya ilgili paylaşımında şunları kaydetti: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ormansız ve ağaçsız toprak vatan değildir!’ sözünden hareketle başlattığımız projemizle ilgili tüm düzenlemelerin bahar aylarında bitirip ilçemize kazandırdığımız çamlık alanımızın açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu proje kapsamında sürece katkı sunan başta Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz olmak üzere, Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sayın Gökhan Bıçak’a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve değerli üyelerimize çok teşekkür ederiz. Derneğimize cüzi bir miktar bağış yaparak bir ağaç sahiplenmek isteyen üyelerimiz Facebook ve Instagram hesaplarımıza mesaj atarak bizlerle iletişime geçebilirler.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum