AK Parti'den Silivri Sanayi Sitesi'ne geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Sami Barlas ve Celalettin Yazıcı ile birlikte Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve yönetimini ziyaret etti. Görüşmede Silivri’de etkili olan lodos fırtınası ve şiddetli yağış nedeniyle zarar gören Silivri sanayi esnafına geçmiş olsun dilekleri sunuldu.

AK Parti'den Silivri Sanayi Sitesi'ne geçmiş olsun ziyareti
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2021 - 15:27
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Sami Barlas ve Celalettin Yazıcı ile birlikte Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve yönetimine ziyarette bulundu.

İlçemizde Pazartesi gününden itibaren kuvvetli fırtına şiddetinde etkili olan yağış nedeniyle zor zamanlar geçiren ve ekmek teknelerinde maddi hasarlar oluşan esnafların durumunun görüşüldüğü ziyarette AK Parti heyeti, Başkan Çalışkan ve ekibi nezdinde tüm sanayi esnaflarına geçmiş olsun temennilerini iletti.

Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bozoğlu ve beraberindekilere duyarlılıkların dolayı teşekkür etti.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum