AK Parti İl Başkanı, hükümetin hayata geçirdiği Değirmenköy Stadı'nı inceledi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe önceki gün Silivri'ye geldi. İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ile birlikte bir dizi ziyaret programı gerçekleştiren Kabaktepe, ilçede hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşları üretim alanlarında ziyaret etti akabinde yaklaşık 6 milyon lira gibi bir ihale bedeliyle Gençlik ve Spor Bakanlığının bütçesinden yapılan bir yatırım olan Değirmenköy Futbol Sahası’nın inşaat alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı, hükümetin hayata geçirdiği Değirmenköy Stadı'nı inceledi
Editör: Yaz Dostum
19 Mayıs 2021 - 22:05

Silivri ile temaslarını sıkı tutan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, geçtiğimiz gün yine ilçemizdeydi. Partinin Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ile birlikte bir dizi ziyaret programı gerçekleştiren Kabaktepe, ilçede hayvancılıkla yapan vatandaşları üretim alanlarında görmeye giderek kendileriyle hemhal oldu ve mücadelelerine tanık oldu. Kabaktepe, Silivri çıkarmasında Değirmenköy Mahallesi 22 ada 1 parselde 17.170 m2’lik alana Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 1000 kişilik stadın inşaat alanını da ziyaret ederek çalışmaların son durumunu yerinde gözledi.

Kabaktepe, hayvancılıkla iştigal olan vatandaşımız ile yaptığı sohbetin detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelerle anlattı:

"Hükümetimizin tarım ve hayvancılıkta ektiği tohumlar meyvesini veriyor. Turgay abimiz Silivri’de çiftçi. 4 inekle başladığı işini alın teriyle büyük bir çiftliğe dönüştürmüş. Destekleri için devletimize duacı, ben de güzel sohbeti ve taze çayı için kendisine minnettarım.”

Öte yandan teşkilat üyeleriyle birlikte ziyaretlerine devam eden Kabaktepe, Değirmenköy Mahallesinde yapılmaya başlanan Değirmenköy Futbol Sahasını incelemelerde bulundu. Sahanın son durumu hakkında bilgiler alan Kabaktepe, ilçe sakinleri adına hayırlı olsun temennilerini iletti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum