AK Parti Safları Sıkı Tutuyor!

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Mutlu Bozoğlu Başkanlığında; İl Başkan Yardımcısı Engin Telli ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Aktaş'ın katılımları ile üç kademe yönetim kurulu, meclis üyesi ve mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Safları Sıkı Tutuyor!
Editör: Yaz Dostum
22 Temmuz 2020 - 20:23 - Güncelleme: 22 Temmuz 2020 - 20:26
 
AK Partili olmanın her şeyden önce bir davaya sevdalanmak olduğunu her platformda vurgulayan Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu; milletimizin huzur ve mutluluğunu esas alarak ilçemizi ve beraberinde Türkiye'yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlık içinde hak ettiği en yüksek konuma ulaştırmak için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam ettiklerini aktardı.

Bozoğlu Başkanlığında; İl Başkan Yardımcısı Engin Telli ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Aktaş'ın katılımları ile üç kademe yönetim kurulu, meclis üyesi ve mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirilirken, görüş alışverişinde yeni ve büyük hedefler ortaya konuldu. Öte yandan partililer kadim tarihimizden aldıkları mesuliyetin idraki içerisinde bu yola ilk günkü azimle devam edeceklerini vurgularken Bozoğlu, yeni üyelerin partiye kazandırılmasında ve ak davanın 2023, 2053, 2071 vizyonuna ilerlemesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarını tebrik etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum