AK Parti Silivri, Tokatlıların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Tokatlı yöre derneklerinin temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programa, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tuncay Çokyaman da katıldı.

AK Parti Silivri, Tokatlıların Sorunlarını Dinledi
Editör: Yaz Dostum
29 Ağustos 2021 - 20:56
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, bu sabah ilçedeki Tokatlı yöre derneklerinin temsilcileri ile kahvaltı programında buluştu. Öğretmen Evi'nde düzenen programa AK Arti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tuncay Çokyaman da katılım sağladı.



Silivri'deki Tokatlıların beklenti, sorun ve sıkıntılarının masaya yarıldığı programda AK Partili yöneticiler, beklentileri ve talepleri dinleyerek çözüm önerisinde bulundular. 

Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tuncay Çokyaman, program sırasında yapmış olduğu konuşmasında parti olarak tüm Tokatlı hemşehrilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.



Toplantı hatır fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.

Kahvaltı programında yer alan yöre derneklerinin isimleri ise şunlar;

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Artova Devecik Kargın Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Bozçalı Kasabası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Gümüşyaka Tokatlılar Derneği, Sulusaray Buğdaylılar Köyü Derneği, Sulusaray Malümseyid Tekkisi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Sulusaray Tekkeyeni Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Yeşilyurt Kuşçu Köyü Derneği, Tokkon Silivri Gençlik Kolları


YORUMLAR

  • 0 Yorum