AK Parti Sözcüsü Barlas, Önemli Gün ve Haftalara Dikkat Çekti

Silivri Belediye Meclisinde Grup Başkan Vekilliğini istikrarla sürdüren Sami Barlas, Aralık oturumunda AK Parti Grubu adına yaptığı konuşmada önemli gün ve haftalar üzerinde durdu.

AK Parti Sözcüsü Barlas, Önemli Gün ve Haftalara Dikkat Çekti
Editör: Yaz Dostum
06 Aralık 2022 - 16:23 - Güncelleme: 06 Aralık 2022 - 16:33
Silivri Belediye Meclisi’nin 05/12/2022 Pazartesi tarihine rastlayan Aralık Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumunda AK Parti Grubu adına söz alan Sami Barlas, önemli gün ve haftalara dikkat çekti.  Sarıkamış Şehitlerini de yapmış olduğu açıklamalarında yad eden Barlas, “22 Aralık 1914'te tek bir kurşun sıkmadan donarak şehit olan 90.000 askerimizi saygıyla anıyoruz.” dedi.

Barlas, şu açıklamaları kaydetti:

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Barlas'ın değindiği konu başlıkları şöyle: “Bizi biz yapan, kolumuz, gözümüz, kulağımız değil kalbimizdir. Zihnimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldıralım. Sadece bir gün değil her gün engelleri farkında ol. “Engelsiz bir Türkiye” hedefine ulaşmak ümidiyle bütün engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ

Karanlık yerlerde çalışarak aydınlık bir gelecek bırakmak için çalışan, davranışları ile örnek olarak bizleri aydınlatan, başta Maden Şehitlerimiz olmak üzere tüm madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlu olsun.

5 ARALIK DÜNYA TOPRAK GÜNÜ

Ecdadın bizden sonra gelecek nesillere emanet ettiği bu toprakları daha da geliştirerek ve verimli hale getirerek teslim etmek boynumuzun borcudur. Bu vesile ile 5 Aralık Dünya Toprak Gününü kutluyor, topraklarımıza sahip çıkacak bilincin gelişmesini diliyorum.

5 ARALIK KADIN HAKLARI GÜNÜ

Bütün kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ

Bir tek kişiye yapılan haksızlık, bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir. Ayırım olmaksızın, onurlu, eşit ve özgür bir yaşam dileğiyle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü kutlu olsun.

18 ARALIK DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

18 Aralık Dünya Göçmenler Günü'nün, dünyanın her yerindeki göçmenlerin sorunlarının gündeme gelmesi ve çözüm aranması için bir kapı aralamasını diliyor, bütün göçmenlerin memleketlerine bir an önce kavuşmasını temenni ediyoruz.

20 ARALIK İNSANİ DAYANIŞMA GÜNÜ

Dünyanın en cömert ülkesi olarak salgın döneminde de mağdurlara yardım elini uzatmaya, mazlumların sesi olmaya devam ediyoruz. 20 Aralık İnsani Dayanışma Günü kutlu olsun.

22 ARALIK SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

22 Aralık 1914'te tek bir kurşun sıkmadan donarak şehit olan 90.000 askerimizi saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Vatan size minnettardır.

7-16 ARALIK MEVLANA HAFTASI

“Her şey vaktini bekler. Ne gül vaktinden önce açar ne de güneş vaktinden önce doğar. Bekle, senin olan sana gelecektir.” Tüm dünyanın varlığına ve düşüncelerine muhtaç olduğu bir gönül ehli olarak Mevlana Celaleddin Rumi'nin 749. Ölüm yıldönümünde edeble saygıyla anıyoruz.

31 ARALIK YILBAŞI

Her gününün bir öncekinden daha coşkulu geçtiği, nice mutlulukların kahkahalarla kutlandığı, başarılarının ardının arkasının kesilmediği, her zaman sevgi dolu, sevdiklerinizle geçen bir yıl olması dileğiyle. İyi seneler.”


Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum