AK Partili Meclis Üyelerinden 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajları

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri kutlama mesajları yayımladılar. Tüm medya çalışanlarının bayramını en içten dilekleriyle kutladıklarını ifade eden siyasiler, hakikat mücadelesindeki özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiler.

AK Partili Meclis Üyelerinden 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajları
Editör: Yaz Dostum
24 Temmuz 2020 - 22:21 - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 - 22:52

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas: Dünden bugüne basın, toplumsal yaşamın en önemli unsurlarından biridir. Yeri geldiğinde ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda canları pahasına fedakarca görevlerini sürdürmeye çalışmışlardır. Milli Mücadele yıllarında, düşman işgaline karşı milli duyguları canlandırarak onları bir araya getirme görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Unutulmamalıdır ki hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır. Bu destansı kahramanlıklarını göremesekde, yakın geçmişimizde kahramanlıklarına bizzat şahit olduğumuz 15 Temmuz gerçeği de unutulmamalıdır. 15 Temmuz günü de basınımız, milletimizin müşterek sesi olmuş, ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı dik duruş sergilemiş, milletimizin yanında olmuş, darbe girişiminin bertaraf edilmesinde önemli bir görev üstlenmiştir. Türk basını, bu dik duruşuyla demokrasimizin güvencesi olduğunu bir kez daha göstermiştir.

İnanıyorum ki, basınımız, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Bu topraklarda olup biteni, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına, güçlenmesine ve markalaşmasına katkı vermeye devam edecektir. Bu yolda emek veren tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Silivri' mizin değerli basın mensupları olmak üzere milli mücadele yıllarından itibaren 15 Temmuz' da ve günümüze kadar gazetecilik mesleğine gönül veren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, tüm arkadaşlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler: Fedakarca gece gündüz çalışıp, kalemine adaleti de katıp, bizleri her türlü haberlerde bilgi sahibi yapan başta Silivri Yerel Basınımızın güzide mensupları olmak üzere tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik eder başarılarının devamını dilerim...

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Şükriye Akkaya Karakuş: Haber ve bilgiyi tarafsız bir şekilde kamuoyuyla paylaşarak toplumu aydınlatma noktasında önemli görev üstlenen, başta Türkiye’nin en dinamik yerel medyasına sahip Silivrimiz’de görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın camiasının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören: Kamuoyunu bilgilendirmeyi kendilerine vazife edinen basın çalışanları; Toplumu ilgilendiren güncel olayları, gelişmeleri etkili ve hızlı  bir şekilde kamuoyuna açıklamakla mükelleftir. içinde bulunduğu durumu düşünmeden her zaman doğru bilgiye ulaşma çabası içerisinde olan değerli basın çalışanları, yaptıkları bu hizmetle ülkemizin demokrasi kültürünün gelişmesinde önemli bir role sahiptirler. En zor koşullarda büyük bir duyarlılıkla çalışan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar mesleklerinde başarılar dilerim. Sağlıklı ve başarılı yıllar geçirmeniz dileğiyle...

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu: Her şartta ve durumda bizlere doğru bilgiyi ulaştırmak adına zor şartlarda mücadele eden en başta yerel medya mensupları olmak üzere tüm gazetecilerin günü kutlu olsun.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar: Doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile gece gündüz demeden zorlu koşullarda görevini yaparak toplumu bilgilendiren tüm medya çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı'nı bayramını kutluyor, başarılar diliyorum.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum