Akıncı, İSTESOB'un 36. Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (İSTESOB) 36. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Akıncı, İSTESOB'un 36. Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı
Editör: Yaz Dostum
10 Mayıs 2022 - 20:44
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (İSTESOB) 36. Olağan Genel Kurulu’nda Faik Yılmaz yeniden başkan seçildi. Kongre, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken tarafından yönetildi. Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, TBMM Başkan Vekili Celal Adan, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve çok sayıda esnaf katılım gösterdi. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı’nın da yer aldığı kongrede bine yakın delege üyesi hazır bulundu. Tek liste ile oyların tamamını alan Faik Yılmaz, bir dönem için daha güven tazelemiş oldu.

FAİK YILMAZ “PROJELERE VE EĞİTİMLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Seçimin gerçekleştirilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Faik Yılmaz, görev süresince gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan bahsederek tüm üyelerine kendisine olan desteklerinden dolayı teşekkür temennilerinde bulundu.



Yılmaz, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin en çok proje üreten kurumlarından olan Birliğimiz, bu dönemde de öncü projelere ve yeniliklere imza atmaya devam etti. Esnaf ve sanatkarımıza katma değer sağlayacak projeleri Avrupa Birliği, İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı iş birliğinde bir bir hayata geçirdik. Bu dönemde çok sayıda eğitim programı uyguladık. Esnaf sanatkar odalarımızın başkanlarına ve yöneticilerine, genel sekreterlerine yönelik çok kapsamlı eğitimler düzenledik. Önümüzdeki dönemde de eğitimler vermeye, çalışma programımızda da belirttiğimiz gibi devam edeceğiz. 4 yıl boyunca, Birliğimizin toplantı salonunun kapılarını, kimseyi ayırmadan açtık.  Aynı politikaya, aynı anlayışla yeni dönemde de devam edeceğiz. Beni bir kez daha bu göreve layık gören tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

CELAL ADAN “ESNAF BİZE AHİ EVRAN’IN EMANETİDİR”

Faik Yılmaz’ın konuşmalarından sonra TBMM Başkan Vekili Celal Adan bir konuşma yaptı. Esnaf teşkilatlarının Türkiye’de en çok itibar gören kurumlardan biri olduğunu belirten Adan, “Her esnaf kardeşimiz Ahi Evran’ın bize emanetidir. Binlerce yıllık Türk tarihinin özü, ruhu, iftihar yüzüdür” dedi.

Faik Yılmaz’ın yeni yönetimi şöyle;

Yönetim Kurulu: Faik Yılmaz, Mesut Şengün, Engin Türkmen, Adem Etirli, Ömer Osmanoğlu, Tahir Özer, Rahmi Yazıcı, Kemal Sarı, Yavuz Tekçe, Mehmet Özdil, Fevzi Kuvvet

Denetim Kurulu: Yavuz Karamürsel, Hıfzı Kekeç, Vahap Osmanoğlu, Resul Taşçı, Sabahattin Soyel

Disiplin Kurulu: Cemil Ok, Nizameddin Aşa, Şükrü Şahin, Kemal Türk, Ali Rıza Ertürk


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum