Akören Sağlık Ocağı ve Lojman Binası Büyük Oranda Tamamlandı

Akören Sağlık Ocağı ve Lojman Binası inşaatı büyük oranda tamamlandı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bekirli mahalle sakinlerinin de sağlık hizmeti alabileceği modern bir yapıyı mahallemize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Akören Sağlık Ocağı ve Lojman Binası Büyük Oranda Tamamlandı
Editör: Yaz Dostum
15 Mayıs 2020 - 18:10 - Güncelleme: 15 Mayıs 2020 - 18:12

Silivri Akören Mahallesi yeni sağlık ocağı ve lojman binasına kavuşuyor. Eski binanın yıkım işleminin tamamlanmasının ardından başlayan çalışmalar kapsamında Silivri Belediyesi tarafından yeni hizmet binası projelendirilmişti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ruhsatını onayladığı projede, Akören Mahallesi 2496 parseldeki belediyeye ait arazi üzerine yeni sağlık ocağı ve lojman binası inşa edilmeye başlanmıştı. Ocak ayında gerçekleştirilen temel atma töreninden bu yana geçen süre zarfında, sağlık ocağı ve lojman binasının inşaatı yükseldi.

BAŞKAN YILMAZ: “BEKİRLİ SAKİNLERİ DE HİZMET ALABİLECEK”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Bekirli mahalle sakinlerinin de sağlık hizmeti alabileceği modern bir yapıyı mahallemize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

MUHTAR ERGİN: “BELEDİYEMİZE VE HAYIRSEVERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Akören Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin ise yaptığı açıklamada, “Belediyemiz ve hayırseverimizin yapmış olduğu sağlık ocağı çok güzel oldu. Köy halkımızın istifade edeceği sağlık ocağımızı büyük oranda tamamladık. Artık ufak tefek işleri kaldı. Belediyemize ve hayırseverimize çok çok teşekkür ederim” dedi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum