Akşener'in Silivri ziyaretindeki algı operasyonu patladı: "Geçinemiyorum" diyen genç İYİ Parti teşkilatından çıktı

Meral Akşener'in Silivri ziyaretinde kameralar karşısında geçinemediğinden dert yanan genç, İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatından çıktı. İsminin Ensar Kaşçıoğlu olduğu öğrenilen gencin sosyal medya hesaplarında, Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu ile olan fotoğrafları ortaya çıkarken Silivri siyasetinde eşine az rastlanır cinsten cereyan eden olay; “İYİ tiyatro, KÖTÜ senaryo” şeklinde yorum ve tepkilere neden oldu.

Akşener'in Silivri ziyaretindeki algı operasyonu patladı: "Geçinemiyorum" diyen genç İYİ Parti teşkilatından çıktı
Editör: Yaz Dostum
30 Ağustos 2022 - 20:40 - Güncelleme: 31 Ağustos 2022 - 02:06
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Silivri’ye geldi. Akşener'in sokakta ilerlerken karşılaştığı Ensar Kaşçıoğlu, kameralar önünde geçinemediğini ve evden dışarı çıkamadığını söyledi. Ancak Akşener'e dert yanan Kaşçıoğlu'nun İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı ile iltisaklı olduğu ortaya çıktı. Kaşçıoğlu'nun sosyal medya hesaplarında Meral Akşener'in yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de pek çok fotoğrafının olduğu görüldü.

KAŞÇIOĞLU: "EVDEN ÇIKAMIYORUM, AĞLIYORUM"

Meral Akşener, Silivri programında sokakta ilerlediği sırada bir gençle konuştu. Akşener'e kameralar önünde dert yanan genç, gün be gün artan hayat pahalılığı karşısında çaresiz durumda olduğunu dile getirdi.

İsminin Ensar Kaşçıoğlu olduğu öğrenilen genç, "Cebimde 10 lira var. Evden dışarı çıkmıyorum ki bir su almayayım diye. Bir su 4 lira, bir şey yiyelim desek her şey 15-20 liradan başlıyor. Bir kalem 20, bir defter 30 liradan başlıyor. Kara kara düşünüyorum, evde ağlıyorum. Ben kantinde ne yiyeceğim, ben aç mı kalacağım diyorum. Bu devlet bizi niye düşünmüyor? Devlet bize neden bir şey sunmuyor? Biz nasıl iyi bir eğitim alırız? Biz bu devletin genci değil miyiz? Suriyeli mi olmam lazım? Afgan mı olmam lazım eğitim desteği almam için. Bir kalem 30 lira olur mu ya. Marketlerde artık kalemi taksitle veriyorlar" sözleri ile hükümeti hedef aldı.




SOSYAL MEDYA HESABI ÇEVRİLEN TİYATROYU ORTAYA ÇIKARDI

Akşener'in Silivri'de karşılaştığı Ensar Kaşçıoğlu'nun İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı ile iltisaklı olduğu ortaya çıktı. Kaşçıoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile de pek çok fotoğrafının olduğu anlaşıldı.



MHP’Lİ YALÇIN: SEFİL VE REZİL BİR TİYATRO ÇALIŞMASI

Yaşananlar karşısında sessiz kalmayan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yapılmak istenen algı operasyonunun ele yüze bulaştırıldığını ve deşifre olduklarını ifade etti. “İlçe siyasi tarihine kara bir leke olarak geçen sefil ve rezil bir tiyatro çalışması, bundan sonraki süreçlerde de olabileceğine dair bizlere mesajlar vermektedir” diyen Yalçın, “Kırtasiye malzemesi almakta zorlandığını iddia eden bu gencin, Silivri’de yaşamadığı ve üstelik Silivri’ye özellikle getirilerek konuşturulduğu çok geçmeden ortaya çıkmıştır. Bu bilinçlidir, bu planlıdır, bu kurgudur, bu tiyatro sakat bir zihniyetin ürünüdür. Elbette çaresizliğin göstergesi olan bu algı operasyonunu Silivri başta olmak üzere tüm Türkiye’nin takdirlerine bırakıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum