Aksu: "Müslüman, Annesinin Kıymetini Her Gün Bilir"

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Annelerin kıymeti bir günde anlaşılamaz” diyen Başkan Aksu mesajında, “İslam dini, onların kıymetini bir güne sığıştırmamıştır. Anneler her gün gönüllerde açan bir çiçek gibidir” ifadelerini kullandı.

Aksu: "Müslüman, Annesinin Kıymetini Her Gün Bilir"
Editör: Yaz Dostum
09 Mayıs 2020 - 15:43

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Aksu mesajında, annelerin bir gün değil ömür boyu baş tacı edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

“ANNELERE SADECE BELİRLİ BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN HAK ETTİKLERİ DEĞERİ VERMELİYİZ”

Aksu mesajında şunları kaydetti: “Müslüman, annesinin kıymetini her gün bilir. Annelerin kıymeti bir günde anlaşılamaz. Tek günlük hatırlamalar gönül almaktan öte bir anlam ifade etmez. Hayatının bütününde anne ve babasına nezaket gösteren bir insan, her gününü ihya etmiş demektir.

“DİNİMİZDE ANNE, ÇOK BÜYÜK BİR MAKAMA SAHİPTİR”

Dinimiz, her günün anneler günü olmasını ister. İslam dininde anne, çok muhterem ve yücedir. İslam’ın verdiği yüksek mevkii hiçbir sistem anneye verememiştir, “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözüyle âbideleşen anne, başka hiçbir sistem, doktrin ve anlayışta bu kadar büyümemiştir. İslam dini, onların kıymetini bir güne sığıştırmamıştır.

“TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Anneler her gün gönüllerde açan bir çiçek gibidir. Ben çiçeğimi 20 yılı aşkın bir süredir kaybetmenin hüznünü yaşıyorum başta ebediyete intikal etmiş Anneme ve Annelerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum. Tüm annelerimizin Anneler Gününü şimdiden kutluyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum