Aksu: "Zulüm Azrail Olsa, Hep Hakkı Tutacağız!"

Bugün gerçekleşen Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde yeniden Başkan seçilen Ramiz Aksu, toplantıda yaptığı konuşmada, “Büyük Birlik Partisi vatanımızdan, milletimizden, devletimizden, bayrağımızdan, ezanımızdan yana taraftır, ilelebet taraf olacaktır. Allah'ın izni ile taraf olmayanlar aziz milletimiz tarafından bertaraf olacaktır” ifadelerini kullandı.

Aksu: "Zulüm Azrail Olsa, Hep Hakkı Tutacağız!"
Editör: Yaz Dostum
06 Eylül 2020 - 21:50 - Güncelleme: 06 Eylül 2020 - 21:58
Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanlığının 2. Olağan Kongresi, bugün saat 16.00’da Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi’nde yapıldı. Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Ramiz Aksu, yeniden Başkanlık görevine getirildi. Kongrede BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan da hazır bulundu.
 
“MUHSİN BAŞKANIMIZ VE DAVA ARKADAŞLARI MİLLETİMİZİN KALBİNDE YAŞIYOR”

Başkan Ramiz Aksu, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Sevgili kardeşlerimiz, bizim davamız ilahi kelimetullah, nizam-ı alem davasıdır. İman ediyor, inanıyoruz ki şehitler ölmez, Muhsin başkanımız ve dava arkadaşları ölmemiştir. Burada bu salonda bizlerin ve milletimizin kalbinde ve o saf temiz vicdanında yasıyor.,

“İLÇEMİZDEKİ BİRLİKTELİĞE ONAY VEREN GENEL BAŞKANIM VE İL BAŞKANIMA HUZURLARINIZDA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Büyük Birlik Partimize gönül veren kardeşlerim, partimizi meclis de temsil eden bir Genel başkanımız, merhum liderimizi temsil eden bir Alperen'imiz var, Sayın genel başkanımız Mustafa Destici ve il başkanımız Yaşar Sayan tüm oyunlara rağmen Cumhur İttifakın’dan yana tavrını koymuştur. Oy kaygısına düşmeden geçirdiğimiz yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmama rağmen dava kardeşlerimizle ilçemizdeki birlikteliğe onay veren, başta Genel başkanım sayın Mustafa Destici ve sayın il başkanım Yaşar Sayan başkanıma sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum.

“BBP, İLELEBET VATANIMIZDAN YANA TARAF OLACAK!”

Büyük Birlik Partisi vatanımızdan, milletimizden, devletimizden, bayrağımızdan, ezanımızdan yana taraftır, ilelebet taraf olacaktır. Allah'ın izni ile taraf olmayanlar aziz milletimiz tarafından bertaraf olacaktır.

“HEP HAKKI TUTACAĞIZ”

Ne güzel aziz kardeşlerim, bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir. Zulüm azrail olsa hep hakkı tutacağız, mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir. İşte yeterince tarafımız belli değil mi? Söyleyeyim vatanımızdan yana tarafız, milletimizden yana tarafız, devletimizden yana tarafız, bayrağımızdan yana tarafız. ezanımızdan yana tarafız, tüm bu vatan şehitlerinden yana tarafız. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

“KONGREMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Konuşmamı merhum üstad Abdurrahim Karakoç sözleriyle sonlandırmak istiyorum. Beden ölür, çürür cana bakın siz, kim kiminle yürür ona bakın siz, bırakın dönsün dönme dolaplar, haktan hakikatten yana bakın siz. İlçe Kongremiz hayırlara vesile olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah'a emanet olun.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum