Aliş Eren: "Hizmet İçin Geliyorum, Koltukta Oturmak İçin Değil"

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kongresi için geri sayım başladı. Yeniden aday olacağını duyuran mevcut Başkan Recep Akıncı’ya rakip çıktı. 30 yıllık şoför esnafı, 13 sene odaya emek veren, bunun 6 senesinde Başkan Vekilliği görevini yürüten Aliş Eren, 27 Mart Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Aliş Eren: "Hizmet İçin Geliyorum, Koltukta Oturmak İçin Değil"
Editör: Yaz Dostum
06 Mart 2022 - 21:57 - Güncelleme: 06 Mart 2022 - 22:03
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, 27 Mart Pazar günü yeni başkanını seçecek. Mevcut Başkan Recep Akıncı yeniden aday olduğunu duyururken, Akıncı’ya rakip çıktı.

30 yıllık şoför esnafı, 13 sene odaya emek veren, bunun 6 senesinde Başkan Vekilliği görevini yürüten Aliş Eren, “Hizmet İçin Geliyorum, Koltukta Oturmak İçin Değil” sloganıyla Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası için 2. kez başkan adaylığını açıkladı.

“BU HİZMET YARIŞINDA ŞOFÖR ESNAFIMIZIN ALIN TERİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BENDE VARIM”

Adaylığıyla ilgili tarafımıza konuşan Aliş Eren, şunları söyledi:

“Mart ayının sonunda Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odamızın genel kurulu yapılacak. Ben ve teveccühünüzü kazanacağından emin olduğum ekibim, bu hizmet yarışında değerli şoför esnafımızın ümitsizliğine ümit olmaya, hakkını hukukunu koruyarak, alın terine sahip çıkmak için adayız.

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINA BAKIP GEÇMEYECEĞİZ, ÇÖZÜM İÇİN AKTİF ROL ALACAĞIZ”

Şoför esnafımız evine ekmek götürmek için gece gündüz çalışıyor ama yetkililer sorunlarına sadece bakıp geçiyor. Esnaflarımız en güzel hizmeti hak ediyor. Odamızda ciddi anlamda eksikler, sorunlar var. Buna karşılık hizmet yok. Biz esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz, onları yalnız bırakmayacağız. Allah nasip ederse seçimi kazanırsak az konuşacağız, az oturacağız, çok çalışacağız.

“VOLKAN YILMAZ SAHİP ÇIKMASAYDI, ODAMIZ KAPANACAKTI”

Hepinizin malumu odamız kirasını bile ödeyemez hale geldi. Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz sahip çıkmasaydı, odamız kapanmıştı. Kendisine sizin aracılığınızla şahsım ve kıymetli şoför esnafım adına, odamızın yeni bir adreste faaliyet sürdürmesine imkan sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum.

“DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ”

Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Amacımız mazeret değil, iş üretmek. Amacımız sonuç almak. Amacımız esnafımızın, mesleğimizin temsili noktasında odamızın kamuoyunda hak ettiği yere taşımak. Değişimin gücüne inanarak çıktığımız bu yolda hepinizden destek ve yetki istiyoruz.”

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum