Aliş Eren: "Üyelerimiz Aradığı Hizmeti Bizim Dönemimizde Bulacak"

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Aliş Eren, gerçekleştirdiği ziyaretlerle ekibi ile birlikte vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Çanta ve Değirmenköy mahallelerinde şoför esnafları ile bir araya gelen Eren, “Odamızı yeniden üyelerimizin emrinde, onların sorun ve beklentilerine çözüm arayan ve her platformda en iyi şekilde temsil eden bir kurum haline getireceğiz” dedi.

Aliş Eren: "Üyelerimiz Aradığı Hizmeti Bizim Dönemimizde Bulacak"
Editör: Yaz Dostum
20 Mart 2022 - 21:35 - Güncelleme: 20 Mart 2022 - 21:47
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 27 Mart Pazar günü kongresi yapılacak. Mevcut Başkan Recep Akıncı, güven tazelemek isterken karşısına 30 yıllık şoför esnafı, 13 sene odaya emek veren, bunun 6 senesinde Başkan Vekilliği görevini yürüten, tanık olduğu hatalı işler neticesinde görevinden istifa ederek ayrılan Aliş Eren, rakip olarak çıktı.

Adaylığını açıklamasının ardından sahaya inerek şoför esnafı ile buluşan Aliş Eren, ekibi ile birlikte son olarak Çanta ve Değirmenköy’deydi.

“ODANIN GÖREVİ, ÜYELERİNE DESTEK OLMAKTIR”

Yakın ilgi ile karşılanan Aliş Eren, meslektaşlarına adaylık gerekçesinden ve projelerinden bahsetti. Eren, şöyle konuştu: “Odalar üyelerin her sorununda yanında olması gereken kuruluşlardır. Sadece aidat toplama yeri değildir.

“MEVCUT YÖNETİM, ŞOFÖR ESNAFINI HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEMİYOR”

Ama maalesef ki son yıllarda Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası bu vasfını yitirdi. Temsil noktasında hiçbir şoför, gönül rahatlığıyla arkamda oda var diyemiyor. Sorunların çözümü noktasında mevcut oda yönetimi, esnafımızla istişareden uzak bir şekilde duruş ortaya koymaktadır. Esnafımız kime derdini anlatacağını bile bilmemektedir. Sektörümüzde bir sahipsizlik ortaya çıkmıştır.

“KOLTUĞA DEĞİL, ÇALIŞMAYA TALİBİZ"

Biz esnafımızın sorunlarına sahip çıkarak çözüm getireceğiz. Bu konuda çok kararlıyız. İnşallah üyelerimiz bize bu görevi verdiğinde odamızı yeniden üyelerimizin emrinde, onların sorun ve sıkıntılarına çözüm arayan ve her platformda en iyi şekilde temsil eden bir kurum haline getireceğiz. Esnafımızın biriken sorunlarına mazeret üretmeye değil, çözüm üretmeye geliyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte desteğinize ve oylarınıza talibiz.”

İŞTE PROJELERİ

-Oda adına 3 adet avukat ile sözleşme yapılarak üyelerin hizmetine sunulacak.
-4 Adet çekici ile üyelerin adına hizmet verilecek.
-Sigorta acenteleriyle anlaşma yapılacak, tüm üyeler bu hizmetten yararlanacak.
En uygun akaryakıt istasyonları ile anlaşma yapılacak.
7/24 telefonlar üyelere açık olacak.

PEKİ LİSTEDE KİMLER VAR?


YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Aliş Eren
Şahin Besledi
Adem Dalay
Mustafa Mert
Taner Tunç
Serdar Ünlüer
Gürkan Kaptan

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Ahmet Gül
Cihat Paksoy
Gökhan Tetik

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Şenol Balçık
Serkan Mangır
Zeki İn
Özkan İpek
Kerim Kuro
Ercüment Besen
Cemalettin Gürcan

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Doğan Sıdırlı
Zekai Çiftçi
Uğur Akkaya

Haber : Hazal BAŞARAN



YORUMLAR

  • 0 Yorum