Altınkök: "Yetki Belgesi Olmayan Emlak Ofisleriyle Çalışmayalım"

Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Altınkök, yetki belgesi olmadan emlakçılık yapmaya çalışan kişilere karşı vatandaşları uyardı. Altınkök, "Gerçek meslek gruplarına sahip çıkalım. Kayıt dışına hep birlikte tepki gösterelim" dedi.

Altınkök: "Yetki Belgesi Olmayan Emlak Ofisleriyle Çalışmayalım"
Editör: Yaz Dostum
13 Ağustos 2020 - 21:17

Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Mustafa Altınkök, yetki belgesi olmadan emlakçılık yapmaya çalışan kişilere karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. Konu ile ilgili yasanın resmi gazetede yayımlandığını ileri süren Altınkök, "Mesleğimize ve gerçek meslek mensuplarına sahip çıkalım. Yetki belgesi olmayan ofislerle çalışmayalım. Susmayalım. Kayıt dışına hep birlikte tepki gösterelim" ifadelerini kullandı.

Altınkök, şunları kaydetti:

"Resmi Gazete'de yayımlanan 30442 sayılı Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile birlikte, gayrimenkul ve emlak sektörüne yetki belgesi alma zorunluluğu getirildi. Mesleğimize ve gerçek meslek mensuplarına sahip çıkalım. Yetki belgesi olmayan ofislerle çalışmayalım. Susmayalım. Kayıt dışına hep birlikte tepki gösterelim."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum