Altınöz, "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin de Olur" Projesi Hakkında Bilgi Aldı

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Murat Altınöz, Hârezmî Eğitim Modeli kapsamında sorumlu şube müdürleri ile telekonferans yönetimiyle toplantı yaptı. Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan’ında yer aldığı toplantıda Aslan, Hârezmî Eğitim Modeli çerçevesinde hayata geçirdikleri İSTKA destekli "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin de Olur" Projesini anlattı.

Altınöz, "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin de Olur" Projesi Hakkında Bilgi Aldı
Editör: Yaz Dostum
10 Kasım 2020 - 20:34
İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Murat Altınöz, Hârezmî Eğitim Modeli kapsamında sorumlu şube müdürleri ile telekonferans yöntemi ile internet üzerinden toplantı gerçekleştirdi. Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan’ında yer aldığı toplantıda Altınöz, şube müdürlerinden çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, yapmış olduğu sunumunda Hârezmî Eğitim Modeli çerçevesinde hayata geçirdikleri İSTKA destekli "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin de Olur" Projesini anlattı.  

Yapılan görüşmeler neticesinde Altınöz, "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin de Olur" Projesini oldukça yararlı bulduklarını ifade ederek Aslan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı sonunda Altınöz, tüm şube müdürlerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum