Arıcı'dan Silivri'deki iş adamlarına ziyaret

Silivri Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, seçim çalışmaları kapsamında ilçemizdeki bazı iş adamlarını ziyaret etti. 

Arıcı'dan Silivri'deki iş adamlarına ziyaret
Editör: Yaz Dostum
07 Mart 2024 - 13:04 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 14:07
Silivri'de esnaf ziyaretleri yaparak, cadde ve sokaklarda tek tek vatandaşlarla selamlaşıp talep ve önerileri dinleyen Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, ilçemizdeki bazı iş adamları ile bir araya geldi. 

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Arıcı ve ekibi, son çerçevede Karabulutlar İnşaat firma sahibi Hayrettin Karabulut, Marmara Emlak Ofisi işletmecisi Ekrem Kanburoğlu, Mali Müşavir Lütfü Vardar, Atılım Beton firma işletmecisi Yasin Danış, Daşcanlar Demir Çelik'ten Ramazan Öndeş, Pehlivanoğlu Beton işletme sahibi İmran Pehlivan, Gözde Kuruyemiş işletmecisi Metin Şekerci ve iş insanı Hayrettin Yılmaz ile görüştü. 

Seçim maratonu koşan ve bu minvalde sloganını "Ne Sağdan Ne Soldan Anadolu'nun Bağrından" diyerek tarifleyen Yunus Arıcı, görüşmelerinde gelecek planlarını anlatarak destek istedi. Haber : Batuhan GÜÇLÜ







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum