Arkaz; "Cumhur İttifakı Ruhu, Terörün Başını Ezecek Güçtedir!"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; Pençe Kartal Operasyonu ile ilgili, “Terörle mücadeledeki kararlılık, Türkiye’ye terörle bir yol çizilemeyeceğini göstermiştir. MHP olarak teröre karşı düzenlenecek her türlü operasyonu güçlü bir şekilde destekliyoruz. Biliyoruz ki; Cumhur İttifakı ruhu, terörün başını ezecek güçtedir” dedi.

Arkaz; "Cumhur İttifakı Ruhu, Terörün Başını Ezecek Güçtedir!"
Editör: Yaz Dostum
16 Haziran 2020 - 22:11
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; Irak’ın kuzeyinde teröristlere ait hedeflere düzenlenen Pençe-Kartal Operasyonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“TERÖR YUVALARI TEK TEK VURULUYOR”

Arkaz, şunları kaydetti: “Devlet ve millet olarak teröre karşı çetin bir mücadele vermekteyiz. Son olarak Pençe Kartal Operasyonu gerçekleştirilmiş, terör örgütüne ait 81 yaşam alanı imha edilmiştir. Ayrıca kırmızı listede aranan bazı teröristler de etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlerin inleri başlarına yıkılırken aziz şehitlerimizin ruhu şad olmuştur. Terörle mücadeledeki kararlılık, Türkiye’ye terörle bir yol çizilemeyeceğini göstermiştir. MHP olarak teröre karşı düzenlenecek her türlü operasyonu güçlü bir şekilde destekliyoruz. Biliyoruz ki; Cumhur İttifakı ruhu, terörün başını ezecek güçtedir. Kahraman Türk askerini kutluyorum. Unutmayalım: Şehitler ölmez; vatan bölünmez!”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum