Arkaz; "Cumhur İttifakı'yla Türkiye'de Terörün Kafası Ezilmiştir!"

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Silivri İlçe Başkanlığının 11. Olağan Kongresinde Divan Kurulu Başkanlığı yaptı. Arkaz burada gerçekleştirdiği konuşmada, “Cumhur İttifakı’yla beraber Türkiye’de yurt içinde terör bitmiştir. Bugün ülkemizin her köşesi Silivri gibi huzur içinde” ifadelerini kullandı.

Arkaz; "Cumhur İttifakı'yla Türkiye'de Terörün Kafası Ezilmiştir!"
Editör: Yaz Dostum
16 Ağustos 2020 - 22:05 - Güncelleme: 16 Ağustos 2020 - 22:13
MHP Silivri İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi, bugün Mega Saray’da gerçekleştirildi. MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz’ın Divan Kurulu Başkanlığını yaptığı kongrede mevcut İlçe Başkanı Zafer Yalçın, güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ile çeşitli STK temsilcileri de kongrede hazır bulundu.

“SİLİVRİ’DE YÜREĞİMİZ BİR”

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, salonda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Burada insanlarımızı rengarenk, güzellikler içinde görmek beni çok mutlu etti. Biz Silivri’de farklı düşüncelerde olabiliriz. Farklı siyasi görüşlerimiz de olabilir ama bizim yüreğimiz bir bunu herkes bilsin. Bugün burada bunun ispatını görüyorum, çok mutlu oldum gerçekten.

“TÜRKİYE’MİZLE UĞRAŞAN ÇOK”

Arkadaşlar, Türkiye’mizle uğraşan çok. Ekonomide uğraşıyorlar, sınırlarımızla uğraşıyorlar, birliğimizle uğraşıyorlar ama bunların hepsine tokat gibi cevap veriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük devlettir.

“DARBEYLE GÖTÜREMEDİLER, SEÇİMLE GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAKLAR ANCAK HAVALARINI ALIRLAR”

15 Temmuz’da biliyorsunuz Türkiye’ye karşı bir kalkışma oldu. Şimdi Amerikalı bir vatandaş, “Biz onu seçimle göndereceğiz” diyor. Demek ki daha önce darbe yaptılar götüremediler şimdi seçimle götürmeye çalışıyorlar, havalarını alırlar! Bu milletin birliğini, dirliğini Allah’ın dışında hiç kimse bozamaz.

“CUMHUR İTTİFAKI’YLA BERABER ÜLKEMİZDE TERÖR BİTTİ”

15 Temmuz’un gecesi MHP’nin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, “Hükümetimizin, milletimizin yanındayız” dedi. O günden itibaren milletin birliği ve dirliği bir araya geldi ve Cumhur İttifakı kuruldu. Cumhur İttifakı’yla beraber Türkiye’de yurt içinde terör bitmiştir. Terörün kafası ezilmiştir. Bugün ülkemizin her köşesi aynen Silivri gibi huzur içinde.

“TERÖR NEREDEYSE BAŞINI EZMEK ZORUNDAYIZ”

Terörü sadece yurt içinde değil yurt dışında da Suriye’nin derinliklerinde 40 kilometre ötesine gömdü çünkü biz emniyeti orada kurmak zorundayız. Fatih Sultan Mehmet’e, “Siz ordunun gücünü niye Belgrad’da tutuyorsunuz?” diye soruyorlar. “Ben İstanbul’u ancak Belgrad’la korurum, gücü burada kurarsak İstanbul’u koruruz öbür türlü olmaz” diyor. Sınırlarımızın ötesinde varsa bize saldırı, terörist orada başını ezmek zorundayız.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum