Armatür Derneği Başkanı Gökhan Turhan'dan, Tecdelioğlu'na hayırlı olsun ziyareti

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin (İDDMİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda yeni başkan seçilen Çetin Tecdelioğlu'na, TURAŞ Gaz Armatürleri San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Armatür, Valf, Musluk, Tesisat Ekipmanları ve Vana Sanayicileri Derneği Kurucu Başkanı Gökhan Turhan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Armatür Derneği Başkanı Gökhan Turhan'dan, Tecdelioğlu'na hayırlı olsun ziyareti
Editör: Yaz Dostum
19 Mayıs 2022 - 20:31 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 - 23:02

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin (İDDMİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Ayşegül Çapan ile Çetin Tecdelioğlu'nun yarıştığı seçimde 1538 geçerli oyun 1039'unu alan Çetin Tecdelioğlu İDDMİB’in yeni başkanı oldu.

Bölgemizin köklü kuruluşlarından TURAŞ Gaz Armatürleri San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Armatür, Valf, Musluk, Tesisat Ekipmanları ve Vana Sanayicileri Derneği Kurucu Başkanı Gökhan Turhan da Tecdelioğlu'nun yeni denetim kurulu listesinde seçimlere katılarak göreve getirildi.

Kongrenin ardından iyi dilek ve temennileri kabul eden Tecdelioğlu, önceki gün denetim kurulu listesinde yer alan Gökhan Turhan'ı özel misafiri olarak ağırladı. Armatür Derneği Yönetimi ile birlikte Tecdelioğlu'na hayırlı olsun dileklerini aktaran Turhan, ortak yüretecekleri projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Turhan, konuyla alakalı bilgilendirmesinde şunları kaydetti:

"Bugün İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Çetin Tecdelioğlu'nu makamında ziyaret gerçekleştirdik ve hediyemizi takdim ettik. İDDMİD çatısı altında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında taleplerimizi birlikte değerlendirdik. Bu talepler doğrultusunda kendi beklentilerimizi dile getirdik ve olumlu dönüşler aldık. İDDMİB çatısı altında Armatür Sektör Kurulu'nun oluşturulması için girişimlerde bulunduk. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz."


YORUMLAR

  • 0 Yorum