Artar: "Bizlerde okullara döndüğümüz için heyecanlıyız"

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla öğretmen, öğrenci ve veliler için bir mesaj yayımladı.

Artar: "Bizlerde okullara döndüğümüz için heyecanlıyız"
Editör: Yaz Dostum
07 Eylül 2021 - 10:32 - Güncelleme: 07 Eylül 2021 - 11:09
Artar, mesajında şunları kaydetti:

Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenler, kıymetli Velilerimiz, Pandemi sonrasında tekrar okullara dönmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Okula ilk kez başlayacak olan öğrencilerimizin yüreğindeki heyecanı gibi bizlerde okullarımıza döndüğümüz için çok heyecanlı hissediyoruz. Okullarını çok özleyen çocuklarımız ve onlara kavuşmanın mutluluğunu yaşayan değerli öğretmenlerimize eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. 

Sevgili öğrenciler; covid-19 sürecinde uzaktan eğitimle devam ettirdiğiniz derslerinizdeki emekleriniz için teşekkür eder, başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim. Sizler başarılı oldukça, bizler de mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız. 

Değerli öğretmenlerimiz; bu kutsal mesleğin onurlu birer üyesi olarak öğrencilerimizin yetişmesinde yapacağınız fedakarlıklardan asla şüphemiz yoktur. Pandemi sürecinde eğitimin devam etmesi için ne kadar çok emek verdiğinizin bilincindeyiz. Ülkemizin geleceği sizlerin emekleriyle yetişiyor. 

Saygıdeğer Velilerimiz, eğitim ve öğretim, sadece okulda devam eden bir süreç değildir. Eğitimin başladığı yer ailedir. Çocuklarımızın geleceği için okullarımız ve öğretmenlerimiz ile iş birliği içinde olmalıyız. 

Bu duygularla, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum