Artar: "Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur"

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Resmi/Özel Anaokul Müdürlerini, yakında faaliyete geçecek olan Silivri Anadolu Masal Evi'nde misafir ederek tanıtım toplantısı yaptı.

Artar: "Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur"
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2021 - 20:48
Toplantıya projeden sorumlu Şube Müdürü Can Cihangir Turan'da katıldı.

Yolçatı Mahallesinde atıl olan okul, Milli Eğitim Bakanlığı’nın uyguladığı Anadolu Masal Projesi ile Silivri Anadolu Masal Evi'ne dönüştürüldü.



İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, ''Müdürlüğümüz koordinesinde masal evinde profesyonel masal anlatıcısı öğretmenlerin gözetiminde çocuklarımıza masal anlatılacak, değerler eğitimi kapsamında eğitimler verilecek , masal günü, gecesi, şenliği adı altında birçok eğitim faaliyeti gerçekleştirilecek. Çocuklar bu sayede geçmişleri ve kökleri hakkında daha bilinçli bir hale gelecektir. Yine masal öncesi ve sonrasında yapılacak olan faaliyetlerle çocukların kendi bölgelerinin üretim, kültür, sanat ve coğrafi kapasitesini keşfetmesine, bitki ve hayvan türlerini, yöresel yemeklerini, oyun ve folklorunu tanımasına etkinlik olarak yer verilecektir. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.'' dedi.

Toplantının ardından Artar, Anaokulu Müdürleri ile birlikte Anadolu Masal Evini gezdi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum