Atabek Konutları'nda lansmana özel ek %5 indirim fırsatı

Şehre yakın, konforlu, güvenli ve sıcak yuva hayalinin Silivri Yeni Mahalle’de gerçek bir projeye dönüştürüldüğü Atabek Konutları’nın lansman toplantısı bugün Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Can’ın ev sahipliğinde Grandma's Wonderland’da gerçekleştirildi. Sakinlerine beklentilerin ötesinde bir yaşam vaat eden Atabek Konutları, lansmana özel ek yüzde 5 indirim imkânıyla satışa çıkarıldı.

Atabek Konutları'nda lansmana özel ek %5 indirim fırsatı
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2021 - 21:38 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 11:08
17 Bin 583 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 blok, 336 daire ve 6 cadde dükkândan oluşan Silivri’nin seçkin yaşam projesi Atabek Konutları, bugün Grandma's Wonderland’da düzenlenen lansman toplantısıyla satışa çıkarken, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Can; yatırımcılarına lansmana özel yüzde 5 ilave indirim olanağı sunduğunu açıkladı.



Silivri’nin gelişen bölgesi Yeni Mahalle’de inşa edilen Atabek Konutları; 336 aileye yepyeni bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. Gerek her yere yakınlığı ve gerekse de huzur verici doğasıyla öne çıkan Atabek Konutları; 2+1 Dekor Yatak Odalı Daire, 2+1 Daire, 2+1 Açık Mutfaklı Daire, 3+1 Daire, 2+1 Dekor Salonlu Daire ve Dubleks tipinde konuttan meydana geliyor.



17 Bin 583 metrekarelik arsa alanı üzerinde bulunan Atabek Konutları’nda tam 11 bin 500 metrekarelik bölüm yeşile ayrıldı. Yürüyüş parkurları, yarı olimpik açık yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, mini anfi tiyatro, havuz başı kafeterya, kamelyalar, barbekü alanı, kapalı otopark, tam donanımlı fitness salonu, kadın ve erkek olarak ayrılmış sauna odası, buhar odaları ve hamam projenin sosyal imkanları arasında yer alıyor. Site sakinlerine özel olarak hizmet verecek restoran ise aileniz ve dostlarınızla farklı lezzetler tadıp, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz bir buluşma noktası olacak.



Konutların genişlikleri 2+1’ler için brüt 89.60 metrekareden başlayarak 3+1’ler için 129.50 metrekareye kadar çıkıyor. Kullanışlı oda büyüklüğüne sahip daireleri, dayanıklı malzemeleri ve üst düzey işçiliğiyle fark yaratan Atabek Konutları, hem güvenli hem de karlı bir yatırım imkanı sunuyor.



Bloklar içi jeneratör, güvenlik noktaları ve dairelere özel görüntülü diafondan kapıya bağlantı, engelli vatandaşlar için hissedilebilir zeminler ve 4 farklı güvenlik noktasından siteye giriş imkanları ile hayatınızı kolaylaştıracak birçok özellik bir arada sunuluyor.
Projedeki konutların fiyatları ise 2+1’ler 670 Bin TL’den, 3+1’ler 950 Bin TL’den başlamakta…



Yaklaşık 70 yıl önce ithalat-ihracat faaliyetleriyle iş hayatına adım atan Atabek Şirketler Grubu’nun Silivri’deki ilk inşaat projesi olma özelliğini taşıyan Atabek Konutları için ayrıca %50 oranında kredi kullandırılmakta... 2022 Haziran ayında bitirilmesi hedeflenen Atabek Konutları, hemen tapu fırsatıyla ev sahibi yapıyor.

İletişim Bilgileri
Yeni Mah., 1 Kasım Cad. Silivri / İstanbul
Atabekonutlari.com / [email protected]
444 6 473
Whatsapp: 0549 450 40 62

Derleyen: Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum