Avcılar, oda ve kooperatif başkanlarını Dayanışma Gecesine davet etti

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ediz Özkanlı, Hasan Savaş Haseski anısına düzenleyeceği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine oda ve kooperatif başkanlarını davet etti.

Avcılar, oda ve kooperatif başkanlarını Dayanışma Gecesine davet etti
Editör: Yaz Dostum
08 Aralık 2021 - 19:47 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 20:20
Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin 2. Olağan Kongresi'nde Başkanlık görevine seçilen Ediz Özkanlı, ekibi ile birlikte dernek bütçesine katkı sunmak, üyeler ve ilçe sakinleri arasındaki ortak bağları geliştirmek amacıyla düzenleyeceği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi öncesinde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu, Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Turgay Sakarya ve Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan'ı makamlarında ziyaret etti.

Derneğin eski üyelerinden merhum Hasan Savaş Haseski anısına gerçekleştirilecek olan geceye oda ve kooperatif başkanlarını davet eden avcılar, yapmış oldukları sohbetlerinde program hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Canlı müzikli ve yemekli olarak planlanan gecede, derneğin merhum başkanları anısına da yakınlarına plaket takdim edilecek.

11 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da  Megasaray’da düzenlenecek olan geceye oda ve kooperatif başkanları da destek olarak yanlarında olacaklarının bilgisini aktardılar.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.
Haber: Batuhan GÜÇLÜ





YORUMLAR

  • 0 Yorum