Bağımsız Aday Yunus Arıcı Dur Durak Demeden Çalışıyor

Silivri Bağımsız Aday Yunus Arıcı, seçim çalışmalarının nabzının hızla arttığı bu günlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Bağımsız Aday Yunus Arıcı Dur Durak Demeden Çalışıyor
Editör: Yaz Dostum
05 Mart 2024 - 15:27
Silivri Bağımsız Aday Yunus Arıcı’nın seçim çalışmaları yoğun bir tempoda aralıksız devam ediyor. Arıcı, esnaf ziyaretleri kapsamında Ermiş Yapı işletmecisi Yusuf Ermiş, ilçe esnaflarından Osman Tan, Modalife Fabrika Satış Mağazası Müdürü İhsan Yılmaz ve Hakan Bilgisayar işletmecisi Mahmut Kızılateş ile bir araya geldi akabinde Yeni Mahalle Muhtar Adayı Müslim Üstün’ün seçim ofisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Adayı Yunus Arıcı, Gümüşyaka Tokatlılar Derneği’nde yol arkadaşları ile beraber istişare toplantısı da gerçekleştirdi. Burada hemşerilerine 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nin önemini anlatan Arıcı, “Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışma ve kardeşliğimiz var olduğu müddetçe Silivri’de yeni bir demokrasi destanı yazabiliriz. Herkesin desteğine ihtiyacım var. Sizlerle birlikte çalışarak Silivri’yi daha iyi bir yere taşıyacağıma inanıyorum” dedi.

Haber : Hazal BAŞARAN






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum