Bağımsız Aday Yunus Arıcı Saha Siyasetine Devam Ediyor

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları için kollarını sıvayan ve bu yolda çalışmalarına aralıksız devam eden Silivri Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, ilçenin tanınmış siyasi simaları ile aynı zamanda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bağımsız Aday Yunus Arıcı Saha Siyasetine Devam Ediyor
Editör: Yaz Dostum
05 Mart 2024 - 22:47 - Güncelleme: 05 Mart 2024 - 22:54
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında gerek merkez gerekse de kırsal mahallelerde çalışmalarını dur durak demeden sürdüren Silivri Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı,  seçim çalışmaları kapsamında bugün bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi.

Silivri’nin sahip olduğu değerler doğrultusunda Silivri’nin yarınları için bağımsız olarak Belediye Başkanlığına adaylığını koyan Yunus Arıcı, saha çalışmaları esnasında tesadüfen denk geldiği Silivri geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Büyük Birlik Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Ramiz Aksu ile görüştü. Yunus Arıcı daha sonra da yol arkadaşları ile birlikte Aydoğan Metal firmasının işletmecisi Gürbüz Aydoğan’ı ziyaret ederek seçim çalışmaları ve hedeflerini paylaştı, ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

“Önümüzde iki yol vardı biz üçüncü yolu seçtik” diyen Aday Arıcı, “Ne sağdan ne soldan Anadolu’nun bağrından dedik. El ele vererek şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyabiliriz. Silivri’nin geleceği için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Silivri’yi ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu. Haber : Hazal BAŞARAN




 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum