Bağımsız Aday Yunus Arıcı'dan, Çalışkan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Bağımsız Silivri Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'ne giderek bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Ercan Çalışkan'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bağımsız Aday Yunus Arıcı'dan, Çalışkan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
27 Şubat 2024 - 15:25 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 15:29
Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin 25.02.2024 tarihinde Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte tek liste ile açık oylama usulü gerçekleştirilen seçimde Ercan Çalışkan, yeniden kooperatifin yönetim kurulu başkanlığına getirildi.

2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine doğru ilerlerken Bağımsız Silivri Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, saha programları çerçevesinde Çalışkan'ı kooperatif binasında ziyaret etti. Sanayi esnaflarının kendisine göstermiş olduğu teveccüh ile güven tazeleyen Çalışkan’a hayırlı olsun temennilerini ileten Arıcı, “Sanayi esnaflarının; ilçemiz ekonomisine, istihdamına ve sosyal hayatına çok önemli kazanımları var. Bu doğrultuda ben onların çalışma koşullarını iyileştirip aralarında dayanışma ve organizasyonu geliştirerek, ihtiyaçlarının daha kolay ve ekonomik olarak karşılanabilmesini sağlayan Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Esnaflarımızdan aldığı tam güven oylarıyla birlikte yeniden Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine layık görülen Ercan Çalışkan’a çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona ererken Çalışkan, Arıcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek seçim sürecinde kendisine kolaylıklar diledi. 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum