Bahçeli'nin eylemine Yılmaz'dan destek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ı hedef alan çirkin saldırılara gösterdiği tepkinin ardından MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da bütün sosyal medya hesaplarını askıya aldığını bildirdi.

Bahçeli'nin eylemine Yılmaz'dan destek!
Editör: Yaz Dostum
18 Temmuz 2020 - 17:32 - Güncelleme: 18 Temmuz 2020 - 19:43

Berat Albayrak ve eşine yapılan çirkin paylaşım sonrası sosyal medya düzenlemesine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter protestosu gündeme damga vurdu. Bahçeli'nin "Sosyal medyayla ilgili kanuni düzenleme TBMM'de yapılana kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum" açıklamasının ardından ülke genelindeki teşkilatları da bu doğrultuda hareket etmeye başladı.

Öte yandan İstanbul il genelinde sosyal medya analiz raporlarına göre sürekli zirveye oynayan MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da, Bahçeli’nin eylemine destek verdiğini açıklayarak sosyal medya hesaplarını askıya aldığını belirtti.

Yılmaz, konuyla ilgili açıklamalarında şunları kaydetti:

“Değerli Hemşehrilerim, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin sosyal medyadaki ahlaki çöküntüye dikkat çekerek hukuki düzenlemenin şart olduğunu belirttiği açıklamalarına binaen 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren sayfalarım askıdadır. Bu yüzden paylaşım yapmamaktayım. Gerekli yasal düzenleme yapılıncaya kadar da sosyal medya sayfalarımdan paylaşımda bulunmayacağım. Belediyemizin faaliyetlerini ve çalışmalarımızı takip etmek isteyen hemşerilerim, Silivri Belediyesi Resmi Hesaplarını takip edebilirler.
Saygılarımla.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum