Bakan Soylu'nun Silivri için talimat verdiği Vali Yerlikaya ile görüştüler

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ile birlikte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Cumhur İttifakı temsilcilerine ziyarette Silivri Kaymakamı Tolga Toğan da eşlik etti.

Bakan Soylu'nun Silivri için talimat verdiği Vali Yerlikaya ile görüştüler
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2021 - 16:28 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 16:41
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Silivri’ye gelerek mahalle muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirmişti. Silivri’nin kendisinde ayrı bir önemi olduğunu belirten Bakan Soylu, Silivri’de sağlık, güvenlik, eğitim ve altyapı gibi alanlarda acil çözülmesi gereken konular üzerine toplantıda hazır bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya talimat vermiş, talep edilen tüm konuların yerine getirilmesi için hassasiyet göstereceklerini söylemişti.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu; Bakan Soylu’nun bu sözleri üzerine İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

SİLİVRİ'DE DEVAM EDEN VE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN PROJELER HAKKINDA VALİ İLE İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

Cumhur İttifakı temsilcileri ve Kaymakam Toğan, görüşmede Vali Yerlikaya ile, İçişleri Bakanı Soylu’nun ilçemize yaptığı ziyarette gündeme gelen ulaşım, sağlık, sanayi, imar ve eğitim konularındaki projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu kapsamda;

- Silivri girişinde trafik yoğunluğuna ve uzun kuyruklara neden olan 'Trafik Denetleme Noktasının' Kınalı bölgesine alınması çalışmaları başladı.

- Semizkumlardaki ve Akören/Kadıköy yol yapımıyla ilgili talepler doğrultusunda yerinde inceleme için ekip gönderildi.

- Silivri'ye yapılacak yeni okullarımız ve eğitim kurumlarımızla (ilkokul, ortaokul ve anaokulları)  ilgili sürecin hızlandırılması talimatı verildi.

- İlçenin sınır mahallesi Değirmenköy'de 112 Ambulans talebiyle ilgili görüşmeler yapılarak personel/araç talepleri değerlendirildi.

- İmar konularında, hazine yerleri satışı, sanayi alanları ve diğer konularda da talepler değerlendirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum