Balcıoğlu: "İBB Olarak Çiftcilerimize Destek Vermeyi Sürdüreceğiz"

​​​​​​​İBB Tarım Gıda Hayvancılık Orman ve Su Ürünleri Komisyon Üyesi Bora Balcıoğlu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun covid-19 salgınında çiftçileri desteklemek adına hayata geçirdiği "Sebze Üretim Seferberliği" Projesi kapsamında ücretsiz 3.5 milyon fide dağıtıldığını belirten Balcıoğlu, çiftciler için gelecek çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek tüm üreticilerin özel günlerini kutladı.

Balcıoğlu: "İBB Olarak Çiftcilerimize Destek Vermeyi Sürdüreceğiz"
Editör: Yaz Dostum
14 Mayıs 2020 - 12:34 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 12:47

İBB Tarım Gıda Hayvancılık Orman ve Su Ürünleri Komisyon Üyesi Bora Balcıoğlu, geleceğin gıda güvenliğini garanti altına alan, çevreye, ekonomiye ve topluma yarar sağlama konusunda en önemli temsilcilerden biri olan çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutladı.

Yenilikçi, girişimci, işveren ve çevre koruyucusu olarak pek çok farklı görevi üstlenen çiftçilere özel olarak bir mesaj kaydeden Balcıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun covid-19 salgınında çiftçileri desteklemek adına hayata geçirdiği "Sebze Üretim Seferberliği" Projesini hatırlatarak, 3.5 milyon fide dağıtıldığını ifade etti. 'Sözümüzü tuttuk' deyimiyle, çiftçilerin her zaman yanında olacaklarını belirten Balcıoğlu, 'Bu bereketli topraklara hayat veren çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun' dedi.

Balcıoğlu, şunları kaydetti:

"Alın terini toprağa katan, üzerinde yaşadığımız bu  bereketli topraklara hayat veren çiftçilerimizi saygıyla selamlıyor, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Sayın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun dediği gibi 'Toprak bizi besler, biz dayanışırız', İstanbul'un köylerine İBB olarak Silivri'de dahil olmak üzere covid-19 salgınında halkın gıda ihtiyacını karşılamak ve çiftçiye destek olmak adına başlattığımız üretim seferberliği kapsamında emekçi üreticilerimize 3.5 milyon fidenin dağıtımını gerçekleştirdik. Çiftçilerin üretime devam etmesi adına uygulamaya aldığımız bu proje sayesinde üretilen sebzeler ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarıyla buluştu. Üretimin her aşamasında İBB olarak çiftçilerimize her koşulda destek vermeyi sürdüreceğiz. Biz sözünüzü tuttuk. Onlar değil biz onlara teşekkür ederiz. İyi ki varsınız."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum