Balcıoğlu: "İstanbul İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz"

İBB Deprem ve Doğal Afet Komisyonu’nda görev alan CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu; Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu ve AKOM Müdürü Selçuk Tütüncü ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

Balcıoğlu: "İstanbul İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz"
Editör: Yaz Dostum
15 Eylül 2021 - 20:36
İBB Deprem ve Doğal Afet Komisyonu; Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu ve AKOM Müdürü Selçuk Tütüncü ile birlikte toplantı yaptı. Toplantıda komisyon üyesi CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu da hazır bulundu. Afet ve acil durum yönetimi üzerine sık sık bir araya gelen İBB bürokratları; İstanbul’un ve İstanbul halkının, deprem başta olmak üzere yaşanabilecek tüm afetlere karşı hazırlıklı olmasını sağlamak; afet öncesi, afet anı ve afet sonrası için gerekli olan hazırlık, zarar azaltma, müdahale ve iyileştirmeye yönelik destekleyici ve önleyici uygulamaları ele aldı.

Afete dirençli bir şehir ve belediye oluşturmak için durmaksızın çaba sarf edeceklerini söyleyen Balcıoğlu, toplantı sonrası yaptığı paylaşımda, “İstanbul için hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


YORUMLAR

  • 0 Yorum