Balcıoğlu: "Kimsenin Kaybetmeyeceği Bir Anlayışla Geliyoruz"

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Adayı Bora Balcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bazı yöre derneklerini ziyaret ederek üyelerin sıkıntı ve sorunlarını dinledi. İlçedeki pazar esnaflarıyla da bir araya gelen Balcıoğlu, vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak kendileriyle sohbet etti.

Balcıoğlu: "Kimsenin Kaybetmeyeceği Bir Anlayışla Geliyoruz"
Editör: Yaz Dostum
22 Aralık 2023 - 17:11 - Güncelleme: 22 Aralık 2023 - 17:18
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Adayı Bora Balcıoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçedeki bazı yöre derneklerini ziyaret eden Balcıoğlu, üyelerin sıkıntı ve sorunlarıyla alakalı bilgi aldı. Seçildiği vakit tüm problemlerin çözümü noktasında elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Balcıoğlu, “Kimsenin kaybetmeyeceği bir anlayışla geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Balcıoğlu, yöre derneklerine yaptığı ziyaretlerinde, 16 il dernek başkanlarının içerisinde olduğu Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Tavil Ay ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca Silivri Nevşehirliler Topaç Köyü Derneği Başkanı İsmet Toprakçı ve Silivri Ordulular Derneği Başkanı Şenel Çatanak ile bir araya gelen Bağlcıoğlu, kendisine yöneltilen istek ve talepleri dikkatle dinleyip fikir alışverişlerinde bulundu.



Silivri Fenerköylüler Derneği Lokaline de bir ziyaret gerçekleştiren Balcıoğlu, parti mensuplarıyla birlikte Silivri Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahvaltılı buluşma programına da katılarak hemşeriyle bir araya geldi.



Ziyaret programları çerçevesinde bölgedeki pazar esnaflarını dolaşan Balcıoğlu, karşılaştığı herkesle sohbet edip yaklaşan yerel seçimler için partisine oy istedi.



Son olarak Çanta Mahallesindeki esnafları ve kahvehaneleri dolaşan Balcıoğlun’a CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları; Ebru Akgün Pekel, Tamer Bıyıklı ve Özay Gürses gibi isimler eşlik etti.

   


Balcıoğlu, konuyla ilgili mesajında; “Yarım kalan hikâyeyi tamamlamaya geliyorum. Uğradığım her yerde beni evlâdı, kardeşi gibi karşılayıp hayır dualarıyla uğurlayan Silivrili hemşehrilerime yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ilginize lâyık olacağıma söz veriyorum. Kimsenin kaybetmeyeceği bir anlayışla geliyoruz” dedi.

Haber: Batuhan Güçlü
















YORUMLAR

  • 0 Yorum