Balcıoğlu'ndan "Silivri Halkı Bizden Hizmet Bekliyor" Hatırlatması

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Şubat ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alarak yerel esnafa destek çağrısında bulundu. Aynı zamanda ilçedeki vatandaşların sorun, beklenti ve sıkıntılarının meclis toplantılarına taşınması gerektiğini söyleyen Balcıoğlu, “Silivri halkımızın bizden beklentisi sadece hizmet” dedi.

Balcıoğlu'ndan "Silivri Halkı Bizden Hizmet Bekliyor" Hatırlatması
Editör: Yaz Dostum
01 Şubat 2021 - 18:48 - Güncelleme: 01 Şubat 2021 - 18:57

Silivri Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu bugün gerçekleşti. Gündeme geçilmeden önce CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu bir konuşma yaparak yerel esnafa sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Öte yandan mahalle sakinlerinin de sorun, beklenti ve sıkıntılarının meclis toplantılarına taşınması gerektiğini ifade eden Balcıoğlu, "Silivri halkının bizden beklentisi sadece hizmet" dedi.

Balcıoğlu, açıklamalarında şunları kaydetti:

“Güzel bir söz vardır; insan yaşadığı mekandan değil, içinde yaşattığı hayattan beslenir. Bizler yerel yöneticiyiz, Silivri halkımızın bizden beklentisi hizmet. Sadece hizmet. Zorlukları derinden hissettiğimiz bu pandemi sürecinde yerel esnafımıza sahip çıkmamız gerektiğini ifade etmek istiyorum. Meclis üyeleri olarak mahallelerimizi gezip mahalle sakinlerinin sorunlarını, sıkıntılarını, beklentilerini dinleyip meclise taşımalı ve çözüm yollarını konuşmalıyız. Bunun bu şekilde daha anlamlı olacağını vurgulamak istiyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum