Balcıoğlu Ortaköy'de Kadınlarla Buluştu

Silivri'de seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. CHP Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, Ortaköy Mahallesinde kadınlarla bir araya geldi. Bu anlamlı buluşmada Silivri'nin geleceğinde kadınların ve gençlerin rolü vurgulandı.

Balcıoğlu Ortaköy'de Kadınlarla Buluştu
Editör: Yaz Dostum
10 Şubat 2024 - 00:38
Balcıoğlu, Silivri'nin her bir köşesinde yaşayan insanların umutlarını, hayallerini ve ihtiyaçlarını merkezine alan bir vizyon sunduklarını vurguladı. "Hep birlikte, çocuklarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin, emeklilerimizin ve tüm Silivrili vatandaşlarımızın özgürce yaşayabileceği, kendilerini güvende ve değerli hissedebilecekleri bir Silivri yaratma hedefindeyiz." dedi.

ÇOCUKLAR, GENÇLER VE KADINLAR ÖNCELİKLİ

Balcıoğlu, "Geleceğin Silivri'sinde çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı ve dezavantajlı grupları temel alacağız." dedi. "Çünkü biliyorum ki, bir şehirde çocuklar mutluysa, gençler o şehri terk etmek için plan yapmıyorsa, dezavantajlı grupların, ihtiyaç sahiplerinin, engelli hemşerilerimiz ve ailelerinin boynu bükük değilse, kadınlarımız huzurluysa o şehirde gelecek, o şehirde umut vardır."

KADINLARIN ÖZGÜRLÜĞÜ VE GÜVENLİĞİ

Balcıoğlu, Silivri'de kadınların istediği saatte istediği yerde özgürce gezebildiği ve ilçemizin sosyal ve ekonomik alanlarında kişisel özgürlüklerini ellerine alabildikleri bir gelecek hayal ettiklerini söyledi.

Balcıoğlu, Silivri'de kadın kooperatiflerinin sayısını artırmak ve bu kooperatiflerin üretime daha fazla katkıda bulunmasını sağlamak için önemli bir proje hazırladıklarını söyledi. Projenin detaylarını anlatan Balcıoğlu, şunları kaydetti:

KADIN KOOPERATİFLERİNE KAPSAMLI DESTEK

"Silivri'de kadın kooperatiflerinin kurulmasını ve gelişmesini teşvik etmek için danışmanlık ve eğitim hizmeti vereceğiz. Kooperatiflerin ürünlerini pazarlayabilmeleri için yeni pazarlama kanalları ve alanları oluşturacağız. Ayrıca, kooperatiflerin üretim kapasitesini artıracak yatırımlar için destek sağlayacağız."

Bora Balcıoğlu'nun "Geleceğin Silivri'si" vizyonu, Ortaköylü kadınlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Balcıoğlu, Silivri'yi daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir yapmak için tüm Silivrililerle birlikte çalışmaya hazır olduğunu söyledi.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum