Balcıoğlu ve Yıldız, Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ile Melih Yıldız, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı'ya ziyarette bulundu.

Balcıoğlu ve Yıldız, Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi
Editör: Yaz Dostum
21 Mart 2021 - 19:46

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ile Melih Yıldız, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı'ya ziyaret etti. Başkan Akıncı, ilçede faaliyet gösteren şoför esnafının sorunlarını CHP neferlerine aktardı. Görüşmede şoför esnaflarının uğramış olduğu mağduriyetler yüksek araç muayene bedeli, akaryakıt fiyatları, sigorta, kasko, araç bakım ve yedek parça maliyetleri, vergi artışlarının yanı sıra kent ulaşımı konularında istişare yapıldı.

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın ilçenin gelişmesi ve esnafımızın kalkınmasında önemli rol üstlendiğini söyleyen Bora Balcıoğlu ile Melih Yıldız; Başkan Akıncı’ya çalışmalarını ve sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek sıkıntıların çözümü konusunda gerekli notları aldı, tüm şoför esnafına kazasız ve belasız bol kazanç dileklerinde bulundu.

Başkan Akıncı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilgi ve alakalarından dolayı Balcıoğlu ve Yıldız'a teşekkürlerini sundu. 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum